zondag 25 oktober 2009

Na zonneschijn komt regen

Gisteren zijn we samen met Luke (medebewoner in het huis in Cronulla) naar een nationaal park gereden een 40-tal kilometer ten zuiden van waar we verblijven. Blijkbaar is het een plek waar paragliders en hangliders komen om hun ding te doen. Het is een bergachtig gebied langs de kust met soms 500m hoge rotsen. In tegenstelling tot Luke zijn wij maar op de grond gebleven om een beetje te wandelen. Ver zijn we niet gegaan want met sandalen aan was het niet echt aangenaam wandelen door de stekelige vegetatie. Naar we hoorden zou het gebied ook vol zitten met bruine en zwarte slangen en hagedissen van meer dan een meter lang. Maar die hebben we allemaal niet gezien.
Daarna zijn we nog wat op het strand beneden gaan zitten om te kijken naar de surfers. Rustig dagje dus eigenlijk,in een zonnig weertje kijken naar vliegende en surfende mensen..

Vandaag veel regen, echt stortbuien. Dus zijn we maar wat gaan winkelen. Onderweg zijn we net niet overstroomd in onze auto. Het water bleef nogal veel op de weg staan, maar heelhuids erdoor geraakt. In de mall heb ik de nieuwe Dan Brown kunnen kopen voor maar 24$ en Tine kon er haar lievelingssnoepjes vinden: groene Skittles. Op de terugweg naar huis heb ik ook nog gemerkt dat U-turns niet mogen als er stoplichten staan en dat er geen voorrang van links bestaat, goed om weten als je hier een jaar wil rondrijden.
Daarnet zijn we dan nog gaan eten bij Luke's grootmoeder, heel gastvrije mensen die Australiers.

Voor morgen nog niets gepland, maar er is hier wel altijd iets te doen.



4 opmerkingen:

  1. ziet er daar niet slecht uit , bel even naar geert van huyneghem en mark van kerckhove dat ze daar kunnen komen vliegen , groeten, vake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zondag op 't nieuws gehoord dat er een grote picknick was op de harbour bridge als startsein van een groot mode evenement, geloof ik. Zag er "cosy" uit hoor! al die mensen samen op grote grasmatten op die brug! Zo te zien hebben jullie daar alle dagen de tijd van jullie leven ;-) Ik zou af en toe graag es een dagje overvliegen! moeken met een kuz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. moeken met een boodschap!oktober 26, 2009

    tussen haakjes : die blauwe pijltjes mét uitleg op de kaart, onderaan jullie blog vinden wij hier reuzeleuk!! boeiend om te zien waar jullie zitten en wat je daar doet! Een aanrader voor iedereen om daar es te gaan kijken!!
    Doei

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het stelt mij gerust dat er toch nog één zekerheid is in de wereld: dat je nog steeds overal die stinksjakos meezeult, zelfs naar een nationaal park :)
    Kusjes!

    BeantwoordenVerwijderen