donderdag 8 oktober 2009

We zijn er...

Hej,

We zijn veilig aangekomen in Sydney. Zonder problemen door de douane geraakt ook. Daarna werden we opgehaald en naar onze hostel gebracht in het centrum. Op de weg van de luchthaven konden we al de Sydney Harbour Bridge zien met bijhorend Operahouse. Onze hostel is midden in het centrum van Sydney naast Hyde park (met paarse bomen!), waar naast de doodgewone duiven ook rare vogels met lange kromme bekjes rondscharrelen voor eten (ook wel ibissen genaamd). Na een wandelingetje door een heel klein deeltje van de stad zijn we gaan shoppen in de dichtstbijzijnde supermarkt en hebben vieze limonade gekocht :). Zo rond half vijf gingen we nog een dutje doen maar dat is uitgemond in een lange nachtrust! Nu is het iets voor acht in de ochtend, we zitten op het terras van de hostel en ’t is hier nogal koud! Een vijftiental graden, veel wind en een hoop wolken.

Tot de volgende!




6 opmerkingen:

  1. Meena en Stevenoktober 08, 2009

    hoi T&T,

    zonder probs door de douane! Oef ze hebben die zak diepvriesfrietjes voor bij acute hongernood niet opgemerkt wat een geluk vanaf nu kan 't helemaal niet meer stuk!
    Goede reis!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat doet nu deugd zie!
    Te weten dat je nu al met jullie mondjes open staan te genieten van alle "vreemde" nieuwe dingen, ervaringen en toestanden! Als paarse bomen niet vreemd en voor ons paarse Tine, "de max" zijn!! Sponzen moeten jullie worden! En alles gretig opzuigen! En natuuurlijk : 37 ooo
    (= zevenendertigdoezjend!!!)foto's maken en meebrengen ;-)
    De beelden op jullie blog zetten is héél superleuk, zo kunnen we alles een beetje à la minute volgen...Geniet er van kids!!!
    moeken met een dikke kuz

    BeantwoordenVerwijderen
  3. is het uur dat onder de reactie komt het plaatselijke uur bij jullie?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. bij ons is het nu 12u18

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dat tine en tim !
    nu is het "echt" !!!
    groetjes !
    tante regien & co

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wow wilde zo ne paarsen boom meebrengen voor mij?

    BeantwoordenVerwijderen