dinsdag 2 maart 2010

Daag Cronulla!

Olala, amper twee blogposts vorige maand! Maar dat komt vooral omdat we een maand 'on hold' stonden: werken werken werken om dan te kunnen vertrekken in Cronulla!

En nu is het zover. Het supergezellige afscheidsfeestje met de Cronullaanse vrienden is voorbij, alles is gepakt en gezakt, in de auto gepropt (mooi gepuzzeld) en klaar voor vertrek. Nog één nachtje slapen in een lege kamer en morgen zijn we ervandoor! Onze trip begint zuidwaarts. We rijden naar Canberra met enkele tussenstops onderweg. Daar spenderen we - naargelang het bezienswaardigheidsniveau - enkele dagen en dan rijden we door naar de Snowy Mountains onder/rond Canberra. En daarna naar Melbourne. Hoe, wat, waar en wanneer precies weten we allemaal nog niet echt. We lezen in ons Australië-boek wat de moeite waard is, en eens we daar zijn beslissen we wel hoe lang we blijven. Zodra we internet hebben, proberen we jullie ook op de hoogte te houden. Onze blog zal dus weer iets spectaculairder worden, voor wie intussen afgehaakt is uit verveling ;)

We zijn alleszins nog te bereiken via gsm en mail (zodra we internet hebben in de openbare bibliotheken of zo), en jullie kunnen nog altijd brieven schrijven, want die worden op onze vraag dan gratis doorgestuurd naar waar we verblijven.

We hebben er zin in!

Lieve groeten!

Tine en Tim

4 opmerkingen:

  1. goeje reis richting south , zet af en toe je positie op google mapje , tot later , vake

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Tine,

    Hebben jullie niet meegedaan voor de foto aan de Sydney Opera?

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. go for it en geniet er van! we denken veel aan jullie ... en reizen in gedachten een beetje mee :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. tante lievemaart 03, 2010

    Tine en Tim,

    Wij wensen jullie en fijne reis, prachtige natuurbeelden, nieuwe ontmoetingen, knappe ervaringen en alles wat jullie maar willen,
    het ga jullie goed en we horen jullie gauw terug hé,
    de Berlaarse

    BeantwoordenVerwijderen