woensdag 23 december 2009

Hete 22 Dec

Hier in Australië wordt het weer steeds warmer naar mate kerstdag nadert. Dus ideaal om te wandelen, zwemmen en allerlei andere buitenactiviteiten te doen. En dat hebben we dan ook gedaan in de laatste dagen. (zie foto's)
Vandaag op mijn verjaardag was het iets warmer dan ik van thuis gewend ben, overdag bakken in de zon en zelfs 's nachts is het nog 25°.
Lekker zwemweer dus, het is alleen een beetje jammer dat we nu geen sneeuw gaan zien, terwijl België blijkbaar vol ligt met pakken sneeuw. :)






7 opmerkingen:

  1. oh, tim, we zijn toch wel je verjaardag vergeten !!!
    alvast nog vele ijskoude sneeuwkusjes, die onmiddellijk zullen smelten in jullie hete australië !!!
    we zullen zondag op het familiefeest, zeker weten, allemaal aan jullie denken !!!
    veel groeten vanuit erpe !
    tante regien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een beetje ( of veel ) met ons lachen !
    wij zitten hier lekker in de sneeuw !
    morgen zonnepanelen plaatsen op een besneeuwd dak , waar zen we mee bezig , terwijl jullie daar nu de zon in je achterzak hebben !
    toch nog een gelukkige verjaardag Tim en tot later , ps nog een prettige ' warme ' kerst and a happie newjier
    geert

    BeantwoordenVerwijderen
  3. moie beelden!! 't ziet er ginder de max uit hé!! is dat de stad Sydney die je ziet op die ene foto? en op de foto van jullie beiden ... heeft Tim net zijn verjaardag gevierd mss??!! ;-) je ziet er niet schitterend uit hé jongen ;-) ... we wensen jullie fijne kerstdagen! geniet van elkaar, het weer, de vrienden, de reis, ... dikke groeten en veel zoenen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi iedereen!

    Laat maar wat straffe stoten van 't familiefeest horen zondag :)

    Zonnepanelen in de sneeuw! schoon :) wees maar voorzichtig jullie daar! Hier is het weer nogal humeurig soms, met wel vier seizoenen in één dag :) alleen geen sneeuw, daarvoor moeten we blijkbaar in België zijn :)

    De stad in de verte is inderdaad Sydney. En hoezo, Tim ziet er niet schitterend uit? Ziet die er dan niet altijd goed uit? ;)

    Ook fijne kerstdagen aan iedereen thuis, iedereen die onze blog leest, iedereen die graag een kerstwens wil,...!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. oeijejoei toch ook wel je verjaardag vergeten zeker, maar geen erg ik heb toch een grote valling en kan je geen drie bezen geven, sorry$$
    nonkel Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Tine en Tim,

    jullie worden zo stilaan beroemd in Lede en omgeving! Ook ik (de zus van tante Lieve) volg jullie verhalen nu op de voet. Gezellige feesten en nog een leven vol avontuur gewenst! Met de trein is het altijd een beetje reizen, dat geldt voor mij ook bij het lezen van jullie blog!

    Katrien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow, straf :)
    welkom op onze blog! blij dat je erdoor kan 'meereizen'!

    BeantwoordenVerwijderen