dinsdag 9 februari 2010

Gerommel in Cronulla

Het stormt. Al de hele week. De eerste paar dagen was er nog wat zon, maar die heeft sinds woensdag plaatsgemaakt voor regenvlagen, windstoten en onweer. Het is wel nog 29 graden ondertussen. Met de auto rijden betekent: ramen toe of je bent doorweekt, maar wel de airco aan of je smelt. Raar weertje dus.

Afin, we spendeerden - als gevolg van het prachtige Australische weer :) - donderdag (geen werk) binnenshuis. En zaterdag, zondag en vandaag ook. Morgen is er hopelijk weer werk, want met dit weer valt er niet veel te doen en gaan we veel liever werken!

We zijn dus een beetje tam geworden de voorbije dagen. Films bekeken, kolonisten van Catan gespeeld, Desperate Housewives gestreamd en intussen mijn vijfde boek uit (De Vliegeraar). Ben al begonnen in de derde Stieg Larsson :)

Veel meer hebben we tijdelijk niet te vertellen. We kunnen nog enkele weken werken, met hier en daar een werkloze dag ertussen. Daarna rapen we al onze spullen bijeen en proppen de auto vol, hopelijk de zon tegemoet!

Hoe gaat het daar intussen? Bijna carnaval? Nog steeds winterig en koud? Overal druk druk druk in die eerste maanden van het jaar?

Groetjes!

Tine

PS: Tim laat weten dat hij ook nog leeft maar dat bloggen zo zijn lievelingsding niet is :)



4 opmerkingen:

  1. dat ziet er daar ook een vies weertje uit! bijna zoals hier met de sneeuwtaferelen waar we stilaan de buik van vol hebben, ook al is het zo mooi, maar ook nogal vervelend voor al wie er door moet ... ik stuur je nog wel es wat beelden door van hier! nog een dikke kuz!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo Tine en blogger Tim!
    ja, van slecht weer kunnen we hier meespreken alhoewel: alles op zijn tijd is niks teveel, straks lekkere lente in Belgie. Wat zou het dan zijn bij jullie aussies daar? Herfst op Bondi beach? Ik zag het deze week in de gazet dat het zo stormachtig was bij jullie, in het rubriekje van 'de morgen' zie je allerlei rare weerfenomenen en deze keer was Australie er bij. Leuk toch dat je zo eens iets meemaakt? alle ervaringen draag je je hele leven mee hé:) de grote maar soms ook hele kleine. Overmorgen begint hier weer de dolle 4daagse van karnaval, moest ik kunnen, ik zou ook naar de andere kant van de wereld gaan, ik baal al van de kiekepoten en de dikke tetten van de voil jeannetten.niks voor mij. geef mij maar ne wombat!
    de maandjes gaan rap he mannen! ik hoop dat jullie er van genieten en veel kunnen rond tuffen want voor je het weet zit je weer in een of ander apeland met vijf regeringen:) en ga je dromen om terug te gaan naar storm met airco. allez, de groetjes en tot in den draai
    ps: al thijm gezien?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. en altijd beter nen brok dan nen brijzel, hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. maar serieus nu. we hebben niet zoveel last van de storm omdat we kunnen schuilen :) en eigenlijk vinden we alles hier wel tof :)

    bij ons komt de herfst eraan, inderdaad. maar nog niet in februari denk ik. da's hier nu de vlaamse september, maar wel een beetje warmer :)
    (gisteren ineens weer 35 graden...)

    we hebben al wat carnavalmuziek opgezet in de auto. om ook een beetje in de sfeer te zitten hé :)

    binnenkort gaan we tuffen! voor 1 maart zijn we weg, maar hopelijk kunnen we ervoor nog 10 dagen werken. Dan kunnen we een tijdje voort zonder werkstress ;)

    veel groetjes terug!

    Tine x

    BeantwoordenVerwijderen